vineri, 15 august 2014

Unde este spiritul civic si educatia?

Ne adunăm în bisericuţe pe la colţuri şi-l bârfim pe X pe Y, batem la uşa preşedintelui să-i cerem socoteală, de ce femeia de serviciu nu-şi face „treaba”, cum işi permite comitetul executiv să ia decizii legale în ceea ce priveşte organizarea Asociaţiei de proprietari?

Dar voi cei care cereţi socoteală, ce faceţi pentru a menţine curăţenia pe scară şi pentru a uşura eforturile celor care vor să facă ceva pentru această comunitate?

Aruncaţi gunoiul de la etaj, vărsaţi sucul la uşă (să testaţi agilitatea femeii de serviciu), nu lăsaţi apă la uşă, dar vreţi ca scara să fie spălată, vomitaţi pe scara, aruncati pliantele găsite în cutia poştală pe casa scării, fumaţi, scuipaţi şi lasaţi borcane cu untură în lift, lăsaţi sacul cu gunoi la intrarea în scară, aruncaţi pe geam punga cu gunoi, resturi alimentare, vată, chiştoace de ţigări, etc., aruncaţi în toaletă, cârpe, bucăţi de varză, şi multe alte materiale nedizolvabile, care duc la înfundarea ţevilor de canalizare, etc.

Spiritul civic din acestă comunitate lasă de dorit, orice eforturi ar fi depuse în interesele acestei mici comunităţi sunt în zadar, staţi cu mizeria sub banca pe care vă aşezaţi în faţa blocului şi nu vă deranjaţi să o duce-ţi la coşul de gunoi, pe motiv că e „treaba femeii de serviciu”.

Avem o comisie de cenzori, care au nişte atribuţii în verificarea cheltuielilor lunare şi repartizarea acestora, nu işi face datoria, atribuţiile comisiei tot mie imi revin, apoi strigăm că „suntem furaţi”.

Vreţi sa fiţi în rândul asociaţiilor model, implicaţi-vă şi luaţi atitudine!!!!

În următoarea sedinţă o să-mi prezint demisia, gândiţi-vă la alegerea unui nou preşedinte!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu